klusbedrijf van Loenen

klusbedrijf van Loenen
referenties
wie zijn wij
referenties
contact

Wie zijn wij?


Wij zijn een jong en enthousiast klusbedrijf uit Zoetermeer. Wij zijn een bedrijf wat met veel kennis en ervaring opdrachten van klanten kunnen uitvoeren.


Door een open, persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren proberen wij samen met u tot een optimale maatwerk oplossing te komen. Of het hierbij nu gaat om een verbouwing of het plaatsen van een dakraam, maakt daarbij geen verschil. Gecombineerd met een stuk “ouderwets” vakmanschap en creativiteit weten wij goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij benodigd zijn. Bovendien willen wij kwalitatief hoogstaand werk afleveren. Wanneer wij geen expertise hebben op een bepaald gebied, gaan wij niet zelf het wiel uitvinden maar huren wij echte specialisten in.


Bouwen is vertrouwen, daarvan zijn wij ons terdege bewust. Vandaar dat wij betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel hebben. Niet alleen wat betreft kwaliteit, maar ook het tijdig opleveren en nakomen van afspraken.  Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen.

English

Nederlands

Klusbedrijf van Loenen

Wie zijn wij?

Referenties

Offerte aanvragen

Contact